Hasznos tudnivalók

Kedves Szülők!

Ezen információkat, alap kérdéseket több év tapasztalata alapján állítottuk össze. Betartásukat előre is nagyon köszönjük!

– betegség után csak orvosi igazolással rendelkező Gyermek látogathatja intézményünket – figyelemmel a Házirend megfelelő pontjára. Amennyiben látható, hogy a Gyermek még beteg: zöld váladékozás orrjáratból vagy szájüregből, hőemelkedés, a Gyermek Szüleit értesítjük és kérjük, hogy az értesítéstől számított 1 órán belül legyenek kedvesek haza vinni, hogy kipihenhesse a betegség utolsó szakaszát is, így nem fertőzve a többi egészséges Gyermeket

– az étlapon változtatni nem tudunk. Dietetikus által összeállított menüket szolgálunk fel, melyek a gyermekek fejlődésének, életkorának megfelelően kerültek kialakításra.

– megkérünk minden Szülőt, hogy az intézménybe járó Gyermekeket ne kínálják meg otthonról hozott étellel (ételallergia és egyéb okok miatt)

– Szülő által behozott bármilyen ételt/italt nem szolgálhatunk fel, így kérjük a Szülőket ne is hozzák ezeket.

– a beszoktatás menetét szigorúan kérjük betartani, azon gyermekek esetében, ahol a Szülő felülbírálja a gondozók által kért beszoktatási menetet, azonnal felmondjuk az ellátási megállapodást (házirend súlyos megsértése). Ugyanis mind a saját mind a többi Gyermek mindennapjait zavarja ezáltal meg.

– extra felügyeletet igénylő Gyermekek esetében legyenek kedvesek ezt az igényt reggel 9 óráig jelezni

– betegség vagy egyéb ok miatti hiányzásokat csak az emailen keresztül történő jelzést tudjuk elfogadni aznap reggel 9 óráig, egyéb esetben az étkezés díját nem tudjuk jóváírni a következő hónap térítési díjában

– a konyhába csak Dolgozók léphetnek be és az intézményi gyermek mellékhelyiségeket legyenek kedvesek a Szülők ne használják

– a fizetési határidőket kérjük betartani. A késedelmes fizetések esetén a késedelmi díjat felszámítjuk.

Nagyon szépen köszönjük!

További kérdés esetén keressék meg nyugodtan a bölcsőde vezetőjét.

Kecskeméti Márta

Letöltés

Házirend


Felvételi Adatlap


Adó 1% 2020 KOZ


csibe logo

Családi Bölcsöde Budapesten a XI. kerületben.

2007 januárjától működő Családi bölcsőde, ahol kislétszámú csoportban zajlik a gyermekek testi és lelki fejlesztése tapasztalt szakamebereink segítségével.

Játékra, szép magyar beszédre, dalra-táncra tanítjuk a csibéinket.

Kapcsolat

   csibebolcsibe(@)gmail.com

   +3620 958 0928

    Budapest XI. Daróczi út 52.

Kövess minket